Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-09@05:08:29 GMT

◄ تخلیه کالاهای اساسی از بنادر کشور ۱۱ درصد رشد کرد

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۶۳۲۱۴

◄ تخلیه کالاهای اساسی از بنادر کشور ۱۱ درصد رشد کرد

تین نیوز

 میزان تخلیه کالاهای نفتی طی فروردین سال ۱۴۰۱ در بنادر مالکیتی این سازمان معادل یک میلیون و ۹۹۰ هزار و ۹۵۸ تن، میزان تخلیه کالاهای غیرنفتی ۴ میلیون و ۶۳ هزار و ۴۲۳ تن و مجموع تخلیه کالاهای نفتی و غیرنفتی معادل ۶ میلیون و ۵۴ هزار و ۳۸۱ تن بود که حاکی از رشد ۱۳ درصدی در بخش کالاهای نفتی، رشد ۲۰ درصدی در بخش کالاهای غیرنفتی و رشد ۱۸ درصدی در بخش کالاهای نفتی و غیرنفتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین نیوز از سازمان بنادر و دریانوردی، میزان بارگیری کالاهای نفتی در بنادر مالکیتی طی ماه نخست سال جاری معادل ۲ میلیون و ۶۴ هزار و ۶۹۴ تن، میزان بارگیری کالاهای غیرنفتی ۳ میلیون و ۹۶۰ هزار و ۷۲۵ تن و مجموع بارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی معادل ۶ میلیون و ۲۵ هزار و ۴۱۹ تن بود.

جمع تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی در ماه نخست سال ۱۴۰۱ نیز معادل ۴ میلیون و ۵۵ هزار و ۶۵۲ تن و جمع تخلیه و بارگیری کالاهای غیرنفتی ۸ میلیون و ۲۴ هزار  و ۱۴۸ تن بود؛ همچنین مجموع تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی در مدت مذکور معادل ۱۲ میلیون و ۷۹ هزار و ۸۰۰ تن بود که حاکی از کاهش ۸ درصدی در بخش کالاهای نفتی، رشد ۱۳ درصدی در بخش کالاهای غیرنفتی و رشد ۵ درصدی در بخش کالاهای نفتی و غیرنفتی طی ماه نخست سال جاری در قیاس با مدت مشابه سال ۱۴۰۰ است.

تخلیه و بارگیری صورت گرفته در بخش عملیات کانتینری در فروردین ۱۴۰۱ معادل ۱۶۸ هزار و ۱۴TEU بود که در قیاس با عملیات کانتینری ۱۵۹ هزار و ۶۷۷ TEU طی فروردین ۱۴۰۰ رشد ۵ درصدی را نشان می‌دهد.

وضعیت تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی

تخلیه کالاهای اساسی در بنادر کشور طی فروردین سال جاری نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۰ رشد داشته است به‌گونه‌ای که میزان تخلیه کالاهای اساسی شامل گندم، جو، ذرت، سویا، برنج و روغن در بنادر کشور طی فروردین سال ۱۴۰۱ معادل ۲ میلیون و ۱۷۵ هزار و ۷۷۷ تن بوده که در قیاس با تخلیه ۱ میلیون و ۹۶۸ هزار و ۷۶۲ تنی کالاهای اساسی طی مدت مشابه سال گذشته، رشد ۱۱ درصدی را نشان می‌دهد.

رشد ۱۸۰ درصدی تخلیه گندم در بنادر کشور در فروردین امسال

میزان تخلیه گندم طی فروردین سال جاری معادل ۸۱۵ هزار و ۳۲۱ تن بوده که نسبت به تخلیه ۲۹۰ هزار و ۸۰۰ تنی در مدت مشابه سال ۱۴۰۰، رشد ۱۸۰ درصدی را تجربه کرده است.

در این میان میزان تخلیه جو معادل ۴۳ هزار و ۱۳۸ تن، میزان تخلیه سویا ۱۹۴ هزار و ۱۱۷ تن و میزان تخلیه روغن ۱۱۱ هزار و ۵۸۶ تن بوده است.

میزان تخلیه ذرت نیز طی فروردین ۱۴۰۱ معادل ۹۹۶ هزار و ۶۷۰ تن بوده که نسبت به تخلیه ۵۵۲ هزار و ۴۹ تنی در مدت مشابه سال ۱۴۰۰، رشد ۸۱ درصدی را تجربه کرده است.

میزان تخلیه برنج هم معادل ۱۴ هزار و ۹۴۵ تن بوده که نسبت به تخلیه ۶۲۲ تنی آن در مدت مشابه سال گذشته، رشدی برابر ۲ هزارو ۳۰۳ درصد را تجربه کرده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تین بارگیری کالاهای غیرنفتی کالاهای اساسی بارگیری کالاهای غیرنفتی تخلیه کالاهای اساسی از بندر امام تخلیه گندم در بنادر تخلیه کالاهای اساسی در بنادر کشور تخلیه و بارگیری کالاهای کالاهای نفتی و غیرنفتی بارگیری کالاهای نفتی مدت مشابه سال ۱۴۰۰ کالاهای غیرنفتی طی فروردین سال تخلیه کالاهای کالاهای اساسی میزان تخلیه بنادر کشور تن بوده سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۳۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها ۳۵ درصد سدهای کشور خالی است + جزئیات

به گزارش همشهری آنلاین میزان ورودی مخازن کل کشور از ابتدای سال آبی (ابتدای مهرماه) تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه معادل ۲۸.۶۹ میلیارد متر مکعب بوده که در قیاس با سال گذشته که عددی معادل ۳۰.۳۲ میلیارد مترمکعب بود، ۵ درصد کاهش داشته است؛ همچنین میزان کل خروجی سدهای کشور نیز با عدد ۱۷.۹۸ میلیارد متر مکعب نسبت به سال قبل سه درصد افزایش داشته است.

حجم آب موجود مخازن اکنون ۳۲.۳۹ میلیارد متر مکعب ثبت شده که این عدد نسبت به سال قبل که عددی معادل ۳۱.۹۷ میلیارد متر مکعب بوده یک درصد افزایش داشته است. همچنین حجم پرشدگی سدهای کشور نیز تا این تاریخ ۶۵ درصد است.

وضعیت برخی از سدهای مهم کشور بیانگر این است که در ۱۲ سد درصد پرشدگی ۱۰۰ درصد است، به‌طوری‌ که سد ارس آذربایجان شرقی، سد شهید قنبری استان آذربایجان غربی، سد جگین استان هرمزگان، سد کوثر کهگیلویه و بویراحمد، سد رودبار استان لرستان، سد ایلام و سد قشلاق و آزاد استان کردستان و سدهای پیشین، ریزدان، خیرآباد، ماشکیدعلیا ۱۰۰ درصد پر هستند.

همچنین ارتفاع کل ریزش‌های جوی کشور معادل ۲۱۹.۲ میلیمتر است. این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه درازمدت (۲۲۱.۳میلیمتر) ۱ درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (۱۸۸.۱میلیمتر) ۱۷ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

کد خبر 850243 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر مهم باران سد

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی
  • رشد ۹۸ درصدی صادرات کالا از گمرک خسروی
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور؛ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • صادرات کالاهای اظهارشده در گمرک خسروی رشد ۹۸ درصدی داشت
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور/ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • تنها ۳۵ درصد سدهای کشور خالی است + جزئیات
  • ۱۵۴ همت در پروژه های بندری سرمایه گذاری می شود
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • ۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول