Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندر لنگه، ضمن تشریح عملکرد این بندر طی سه‌ماهه سال جاری، از افزایش ۳۰درصدی ترانزیت غیرنفتی و همچنین کسب جایگاه نخست ترابری خودرو در بین بنادر کشور خبر داد.

به گزارش تین‌نیوز وبه نقل از روابط‌عمومی بنادر و دریانوردی بندر لنگه، قاسم عسکری‌نسب مدیر بنادر و دریانوردی بندرلنگه ضمن اعلام این خبر گفت: بندرلنگه به دلیل برخورداری از نزدیک‌ترین مرز دریایی به کشورهای حاشیه جنوبی خلیج‌فارس، ازلحاظ حجم ترانزیت خارجی خودرو یکی از بنادر مهم کشور محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این مهم می‌تواند زمینه‌ساز ترانزیت سایر کالاها از قبیل مواد غذایی و غیره نیز باشد و امیدواریم تا با حضور تجار و سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در آینده‌ای نزدیک، این موضوع محقق شود.

جایگاه نخست ترابری خودرو

عسکری‌نسب ضمن اشاره به جابجایی ۳۲ هزار و ۵۴۹ دستگاه خودرو از ابتدای سال جاری تاکنون، از رشد ۶‌درصدی این بخش از فعالیت‌های بندری و کسب جایگاه نخست در بخش جابه‌جایی خودرو در بین بنادر کشور سخن گفت.

مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه تفکیک اسکله تخلیه و بارگیری خودرو از دیگر کالاها، حذف زمان انتظار شناورهای حامل خودرو، ارائه خدمات ۲۴‌ساعته خنکاری و خدمات دریایی، افزایش پسکرانه‌های مورد استفاده برای جابه‌جایی کالاهای داخلی، کاهش تشریفات اداری برای ترانزیت کالا و بهره‌برداری از سکوی ویژه بارگیری خودرو را به‌عنوان علت اصلی رونق فعالیت‌های ترانزیتی در این بندر عنوان کرد.

رشدی ۳۰ درصدی ترانزیت کالاهای غیرنفتی

وی در ادامه افزود: طی بازه زمانی مذکور حجم ترانزیت کالاهای غیرنفتی (عمدتا خودرو) در بنادر و دریانوردی بندرلنگه به ۶۶ هزار و ۶۷۸ تن رسید که نشان از رشدی ۳۰‌درصدی نسبت به سال ۹۶ دارد.

تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی

این مقام مسئول از تخلیه و بارگیری ۳۱۶ هزار و ۳۶۵ تن انواع کالا در بنادر و دریانوردی بندرلنگه طی سه‌ماهه سال جاری سخن به میان آورد و افزود: از مجموع کل حجم عملیات، ۳۱۶ هزار و ۱۹۹ تن مربوط به کالاهای غیرنفتی و ۱۶۶ تن اختصاص به کالاهای نفتی دارد که در بخش جابه‌جایی محموله‌های غیرنفتی، ۲درصد افزایش را شاهد بودیم.

صادرات و واردات کالاهای غیرنفتی

مدیر اداره بنادر و دریانوردی لنگه همچنین میزان صادرات کالاهای غیرنفتی را ۲۲۸  هزار و ۵۳ تن با ثبت رشد ۱۹‌درصدی اعلام کرد و گفت: طی سال ۹۷، بیش از ۱۹‌هزار تن کالای غیرنفتی وارد بنادر غرب هرمزگان شد که رقم آن در همسنجی با سال پیش از آن، ۶۷ درصد کاهش داشته است.

تخلیه و بارگیری کانتینر

عسکری‌نسب با اشاره به اقدامات مدیریت بنادر غرب هرمزگان جهت گسترش فعالیت‌های بندری و نیل به کانتینری نمودن روند تخلیه و بارگیری کالا گفت: با انجام طرح توسعه بندرلنگه در سال‌های اخیر و فراهم نمودن شرایط و وجود تخفیفات گمرکی و ترانشیپی در بندرلنگه شاهد افزایش عملیات تخلیه و بارگیری کانتینری بودیم که این میزان به ۴۸۵ TEU کانتینر پر طی سه‌ماهه سال جاری رسید که نشان از رشدی ۷‌درصدی نسبت به سال ۹۶ دارد.

رتبه سوم در صادرات محصولات کشاورزی، دامی و احشام

مدیر اداره بنادر و دریانوردی لنگه ضمن اشاره به صادرات ۴۷ هزار و ۴۶۹ تن محصولات کشاورزی، دامی و احشام افزود: زیرساخت‌های این بندر برای فعالیت‌های تجاری افزایش یافته و این بندر ظرفیت بالایی در امر تجارت دریایی و تخلیه و بارگیری کالا را دارد.

رتبه دوم در حمل‌ونقل مسافر بین‌المللی

وی حجم جابجایی مسافر را مثبت اعلام کرد و گفت: از آغاز سال جاری تاکنون، بیش از ۱۶ هزار و ۷۶۸ هزار مسافر و گردشگر از بنادر لنگه، آفتاب و چارک در غرب استان هرمزگان به مقصد جزیره کیش، ابوموسی و غیره جابجا شدند که در همسنجی با مدت مشابه سال گذشته، ۱۰‌درصد افزایش داشته است و همچنین در بخش جابه‌جایی مسافر بین‌المللی با ثبت رقم ۷هزار و ۵۹۰ مسافر و رشد ۵‌درصدی، بندرلنگه توانست رتبه دوم در حمل‌ونقل مسافر بین‌المللی را به خود اختصاص دهد.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: ترانزیت حمل ونقل مسافر ترابری خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۵۵۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردبیل ‌رتبه نخست رشد اقتصاد دانش‌بنیان ‌کشور را کسب کرد

استاندار اردبیل گفت: براساس ارزیابی‌های هر ساله وزارت کشور، استان اردبیل در سال ۱۴۰۲ با رشد ۲۲ پله‌ای، در رتبه اول کشور در بحث میزان رشد اقتصاد دانش بنیان قرار گرفت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سید حامد عاملی ظهر چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: براساس ارزیابی هر ساله وزارت کشور، استان اردبیل در سال 1402 توانست بر اساس ارزیابی‌ها با رشد 22 پله‌ای در رتبه اول کشور در بحث میزان رشد بخش اقتصاد دانش بنیان قرار بگیرد.

وی افزود: استان‌های دیگر نیز در این بخش اقدامات بسیاری انجام دادند اما در بحث سرعت رشد اقتصاد دانش بنیان، استان اردبیل در رتبه اول قرار گرفت.

استاندار اردبیل با اشاره به آماده‌سازی یک شهرک دانش‌بنیان در اردبیل تصریح کرد: یک شهرک دانش‌بنیان در اردبیل در حال آماده‌سازی است و ظرف چند روز آینده شروع به بهره‌برداری می‌شود، بعد از بهره‌برداری حدود 50 کارخانه دانش‌بنیان در این شهرک به افتتاح خواهد رسید.

عاملی با اشاره به اینکه باید به تکمیل حوزه کشاورزی و زنجیره تولید ثروت در آن پرداخت افزود: امسال با 6 هزار میلیارد تومان سد خداآفرین به بهره‌برداری خواهد رسید و همچنین 60 هکتار به بخش گلخانه‌ای استان اردبیل اضافه خواهد شد.

وی گفت: 150 هکتار از باغ مدرنی که برای استان اردبیل مد نظر داشتیم آماده شده است و تا پایان سال جاری 450 هکتار دیگر آماده می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۸ درصدی نرخ وقوع حوادث ناشی از کار در بنادر کشور
  • رشد ۹۸ درصدی صادرات کالا از گمرک خسروی
  • افزایش ۶۵ درصدی صادرات سیر/ روسیه مقصد نخست صادرات سیر خشک
  • پیشرفت ۶۸ درصدی پایانه صادرات و ترانزیت کالا در بندر بوشهر
  • پیشرفت ۹۰ درصدی اسکله مجتمع بندری نگین بوشهر
  • اردبیل ‌رتبه نخست رشد اقتصاد دانش‌بنیان ‌کشور را کسب کرد
  • پروژه پایانه صادرات و ترانزیت در بوشهر ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • رشد ۹۸ درصدی صادرات کالاهای اظهارشده در گمرک خسروی
  • در نظر داریم امسال حدود ۱۱ هزار معلم در خراسان رضوی جدید جذب کنیم
  • صادرات کالاهای اظهارشده در گمرک خسروی رشد ۹۸ درصدی داشت